Cukinijų blyneliai su kukurūzų miltais

Reikės:

  1. 2 vid. dydžio cukinijų
  2. 1 morkos
  3. Pusės poro stiebo
  4. Saujos smulkintų krapų
  5. Saujos smulkintų petražolių
  6. 2 šaukštų kukurūzų miltų
  7. 1-2 kiaušinių
  8. ~50g sūrio( tinka praktiškai bet koks sūris, aš dedu fetos ir parmesano)
  9. Druskos, maltu pipiru
  10. Kepimui aliejaus

Pagardinimui padažui reikės:

  1. 1-2šaukštų su kaupu Graikiško(süzme) jogurto
  2. Žiupsnio džiovintų mėtų
  3. Žiupsnio smulkintų šviežių mėtų
  4. Druskos, alyvuogių aliejaus
  5. Pagardinimui galima ideti šaukštelį sezamo pastos( tahini)
  6. Nedidelės sutrintos česnako skiltelės

Gaminimo eiga:

  • Cukinijas sutarkuojame stambiaja tarkos puse, morką tarkuosim jau smulkesniaja puse,nes jos ilgiau kepa, iberiame druskos, išmaišome ir dedame į šoną 10-15minučių.
  • Labai smulkiai supjaustome porą, sudedame krapus, petražoles, sutarkuotą sūrį, kukurūzų miltus, išmaišome.
  • Imame po saują cukinijų mišinio ir nuspaudžiame atsiradusį skystį, sudedame i mišinį su sūriu
  • Kuliame kiaušinį, beriame pipirų ir viska gerai išmaišę kepame ikaintintame aliejuje.
  • Kepimo pradžioje kepame ant didelės ugnies, po to pamažiname.
  • Padazui skirtus ingridijentus gerai išmaišome ir tiekiame atskirame inde.

  • Skanių akimirkų
Reklamlar

Yorum / Komentarai

Aşağıya bilgilerinizi girin veya oturum açmak için bir simgeye tıklayın:

WordPress.com Logosu

WordPress.com hesabınızı kullanarak yorum yapıyorsunuz. Çıkış  Yap /  Değiştir )

Google fotoğrafı

Google hesabınızı kullanarak yorum yapıyorsunuz. Çıkış  Yap /  Değiştir )

Twitter resmi

Twitter hesabınızı kullanarak yorum yapıyorsunuz. Çıkış  Yap /  Değiştir )

Facebook fotoğrafı

Facebook hesabınızı kullanarak yorum yapıyorsunuz. Çıkış  Yap /  Değiştir )

Connecting to %s

Margirio kelionės

Gido, kelionių vadovo ir kelionių agento paslaugos

Kūmutės Virtuvė

Valgome tam, kad gyventi būtų skaniau... ( Renata )

Turkish Cuisine

Traditional Turkish Style Cooking