Kıymalı Brokoli yemeği – Brokolių troškinys su faršu

Kıymalı brokoli yemeği

Buyeme

Malzemeler:

  1. 300-400 g kıyma
  2. büyük brokoli
  3. 1 baş soğan
  4. 1-2 diş sarımsak
  5. 1 çorba kaşığı salça
  6. 1 büyük domates
  7. zeytinyağı
  8. tuz, karabiber, kişniş, kırmızı biber
  9. 1-2 çorba kaşığı dolmalık fıstık
  10. 1-2 çorba kaşığı kuş üzümü

Hazırlanışı:

  • Brokoli yıkayıp çiçekleri küçük küçük kesin, sapı kısmını atmayın, kesin ve tencere dibine yerleştirin.
  • Soğanı ince doğrayıp zeytin yağında kavurun, kıymayı ekleyin ve güzelce şekilde kavurun. Sonunda salçayı, doğranmış  sarımsağı domatesle ve biraz su ekleyin, 5 dk hafif ateşte pişirin.
  • Kıymaya fıstık ve kuş üzümü ekleyip karıştırın ve brokoli üzerine yerleştirin.
  • Kısık ateşte 15 dk pişirin. Pilavla servis edin
  • Afiyet olsun

Brokoliai su faršu

Brokolių troškinys su Faršu

4 asmenims

Paprasta, sveika ir skanu, manau patys tinkamiausi žodžiai apibūdinant ši patiekalą. Paruošimui užtruksite vos pusvalandį. Tiems kurie neturi ar neranda kedrinių pinijų galite pakeisti graikiškais riešutais.

 

Reikės: 

  1. 1 didelio brokolio
  2. 300-400 g faršo
  3. 1 svogūno
  4. 1-2 česnako skiltelių
  5. 1 šaukšto koncentruotos pomidorų pastos
  6. 1 didelio prinokusio pomidoro( žiemos metu keisim konservuotais kapotais pomidorais)
  7. 1-2 šaukštų kedrinių pinijų ( galima pakeisti graikiškais riešutais)
  8. 1-2 šaukštų džiovintų serbentų
  9. Alyvuogių aliejaus
  10.  druskos, matų juodūjų pipirų, maltos kalendros prieskonių, saldžios maltos paprikos prieskonių

Gaminame:

  • Brokolio žiedelius nupjauname, koto apatinę dali apskutame ir supjaustome. Puode išdėliojame brokolio kotelius ant jų žiedelius.
  • Susmulkintą svogūną pakepiname aliejuje, sudedame faršą ir maišydami kepiname, kol nebeliks sukibusių faršo gabaliukų. Sudedame pomidorų pastą, susmulkintą česnaką ir pomidorus, įpilame truputį vandens ir verdame ant lėtos ugnies apie 5 min. Sudedame pinijas ir serbentus, išmaišome.
  • Paruoštą farša sudedame ant puode esančių brokolių, įpilame truputį vandens. Verdame uždengę ant lėtos ugnies apie 15minučių
  • Patiekiame su ryžiais

Skanaus

brokoliai su faršu

Reklamlar

Etiketlendi:, ,

Yorum / Komentarai

Aşağıya bilgilerinizi girin veya oturum açmak için bir simgeye tıklayın:

WordPress.com Logosu

WordPress.com hesabınızı kullanarak yorum yapıyorsunuz. Çıkış  Yap / Değiştir )

Twitter resmi

Twitter hesabınızı kullanarak yorum yapıyorsunuz. Çıkış  Yap / Değiştir )

Facebook fotoğrafı

Facebook hesabınızı kullanarak yorum yapıyorsunuz. Çıkış  Yap / Değiştir )

Google+ fotoğrafı

Google+ hesabınızı kullanarak yorum yapıyorsunuz. Çıkış  Yap / Değiştir )

Connecting to %s

Kūmutės Virtuvė

Valgome tam, kad gyventi būtų skaniau... ( Renata )

Turkish Cuisine

Traditional Turkish Style Cooking